Maximaal warmtecomfort het hele jaar door Voer- en vaartuigverwarming
Maximaal presteren tegen minimaal verbruik Startmotoren en dynamo's
Bij TCN aan de slag als Commercieel Technisch Medewerker Bekijk onze vacature

Comfortsystemen voor auto, camper en boot

Van verwarming tot compleet klimaatsysteem

Zoekt u naar een verwarming- of klimaatsysteem voor uw boot of camper? Of naar een oplossing waarmee ruiten krabben in de winter verleden tijd is? Techno Center Noord (TCN) is gespecialiseerd in technische comfortsystemen voor jachten, campers en caravans. U profiteert het gehele jaar door van een comfortabel binnenklimaat.

Verkoop, inbouw en reparatie van mobiele comfortsystemen

Wij verkopen onder meer standverwarmingen aircosystemen en mobiele stroomvoorzieningen. Onze ervaren monteurs kunnen de systemen op professionele wijze installeren. De garantie van uw voer- of vaartuig blijft na inbouw uiteraard behouden. Ook voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor kunt u terecht in onze geavanceerde werkplaats, direct gelegen aan het water, zodat u rechtstreeks met u boot kunt aanmeren.

U wilt maximaal comfort voor onderweg? TCN adviseert u graag over de mogelijkheden van mobiele verwarming- en klimaatsystemen.

Inbouw- en service station voor o.a.:

Laatste nieuws

Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. In 2008 werd dit bedrijf opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst!

lees meer

Vacature: Commercieel Technisch Medewerker

Techno Center Noord BV zoekt een Commercieel Technisch Medewerker. Techno Center Noord is in Sneek en omgeving een vertrouwde partner voor klimaat- en energiesystemen. Onze systemen zijn toepasbaar in alles wat rijdt en vaart. Men kan bij ons terecht voor aanschaf, installatie, onderhoud, reparatie en maatwerk engineering. Zo werken wij met de producten van Eberspächer en Clion-Marine, maar ook producten als Kabola en Victron komen tijdens de werkzaamheden voorbij. 

lees meer

Corona maatregelen

Beste klant, In verband met de aangescherpte maatregelen zijn wij genoodzaakt onze voordeur gesloten te houden. Voor afhalen en afgeven van goederen kunt u gebruik maken van de bel bij onze voordeur. U kunt vooraf via onderstaand mailadres of telefoonnummer doorgeven welke delen u nodig heeft. Op deze manier zijn we er van overtuigd u een passende oplossing te bieden in deze tijd.   Onderdelen, units of andere zaken kunnen uiteraard ook altijd naar u verstuurd worden. Techno Center Noord 0515-432241 info@technocenternoord.nl  

 

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.