Maximaal warmtecomfort het hele jaar door Voer- en vaartuigverwarming
Maximaal presteren tegen minimaal verbruik Startmotoren en dynamo's
Bij TCN aan de slag als Commercieel Technisch Medewerker Bekijk onze vacature

Comfortsystemen voor auto, camper en boot

Van verwarming tot compleet klimaatsysteem

Zoekt u naar een verwarming- of klimaatsysteem voor uw boot of camper? Of naar een oplossing waarmee ruiten krabben in de winter verleden tijd is? Techno Center Noord (TCN) is gespecialiseerd in technische comfortsystemen voor jachten, campers en caravans. U profiteert het gehele jaar door van een comfortabel binnenklimaat.

Verkoop, inbouw en reparatie van mobiele comfortsystemen

Wij verkopen onder meer standverwarmingen aircosystemen en mobiele stroomvoorzieningen. Onze ervaren monteurs kunnen de systemen op professionele wijze installeren. De garantie van uw voer- of vaartuig blijft na inbouw uiteraard behouden. Ook voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor kunt u terecht in onze geavanceerde werkplaats, direct gelegen aan het water, zodat u rechtstreeks met u boot kunt aanmeren.

U wilt maximaal comfort voor onderweg? TCN adviseert u graag over de mogelijkheden van mobiele verwarming- en klimaatsystemen.

Inbouw- en service station voor o.a.:


Laatste nieuws

Techno Center Noord en MG Energy systems

  Met trots en enthousiasme willen wij u hierbij mededelen dat Techno Center Noord (TCN) per 1 maart 2023 officieel dealer is van MG Energy Systems. Wij zullen zorgdragen voor de verkoop, service en support in de noordelijk gelegen provincies van Nederland.

lees meer

Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. In 2008 werd dit bedrijf opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst!

lees meer

Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

lees meer
 

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.