Maximaal warmtecomfort het hele jaar door Voer- en vaartuigverwarming
Maximaal presteren tegen minimaal verbruik Startmotoren en dynamo's

Comfortsystemen voor auto, camper en boot

Van verwarming tot compleet klimaatsysteem

Zoekt u naar een verwarming- of klimaatsysteem voor uw boot of camper? Of naar een oplossing waarmee ruiten krabben in de winter verleden tijd is? Techno Center Noord (TCN)is gespecialiseerd in technische comfortsystemen voor jachten , campers en caravans. U profiteert het gehele jaar door van een comfortabel binnenklimaat.

Verkoop, inbouw en reparatie van mobiele comfortsystemen

Wij verkopen onder meer standverwarmingen aircosystemen en mobiele stroomvoorzieningen. Onze ervaren monteurs kunnen de systemen op professionele wijze installeren. De garantie van uw voer- of vaartuig blijft na inbouw uiteraard behouden. Ook voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor kunt u terecht in onze geavanceerde werkplaats, direct gelegen aan het water, zodat u rechtstreeks met u boot kunt aanmeren.

U wilt maximaal comfort voor onderweg? TCN adviseert u graag over de mogelijkheden van mobiele verwarming- en klimaatsystemen.

Inbouw- en service station voor o.a.:

Laatste nieuws

Nieuw blogbericht

Zomerse temperaturen beïnvloeden de concentratie van beroepschauffeurs. Ontdek hoe en waarom een standairco de oplossing is in ons nieuwe blogbericht.

lees meer

Cooltronic standairco

Een Eberspächer Cooltronic is niet alleen erg aangenaam voor de chauffeur maar bespaart ook nog geld en reduceert de CO² uitstoot. 

lees meer

Eberspächer airconditioning

Met dit zomerse weer lopen de temperaturen in voertuigen flink op en is het al snel te warm, zeker als het voertuig stil staat.

lees meer
 

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief