Van ontwerp tot installatie Maatwerk engineering
Verwarmingssystemen voor voer- en vaartuigen Maximaal warmtecomfort

Verkoop- en servicestation voor technische installaties

Van klimaatvoorzieningen tot standverwarmingen

Techno Center Noord (TCN) is als groothandel en technische dienst gespecialiseerd in technische installaties voor jachten, personenwagens, vrachtwagens, landbouwmachines en bussen. U kunt bij ons terecht voor aanschaf, reparatie en onderhoud van diverse (mobiele) technische systemen. Denk hierbij aan standverwarmingen, klimaatsystemen, energievoorzieningen en startmotoren.

Technische kennispartner voor maatwerk (totaal)oplossingen

Techno Center Noord is hét verlengstuk van uw technische afdeling. Wij hebben de technische kennis in huis, waar het de laatste jaren bij steeds meer bedrijven aan ontbreekt. Van ontwerp en engineering tot volledige installatie. Voor elk mobiel klimaat- of energievraagstuk bieden wij maatwerk oplossingen. Oplossingen die verdergaan dan het plaatsten van een standverwarming of aircosysteem: wij gaan voor maximale efficiëntie, met oog op comfort en duurzaamheid.

Meer weten over onze geavanceerde oplossingen voor technische voertuigsystemen? Neem contact op met TCN.

Bent u particulier en op zoek aan een verwarming- of klimaatsysteem voor uw auto, camper of boot? Bekijk ons particuliere aanbod.

Inbouw- en service station voor o.a.:

Laatste nieuws

Vacature: Commercieel Technisch Mederwerker

Techno Center Noord BV zoekt een Commercieel Technisch Medewerker. Techno Center Noord is in Sneek en omgeving een vertrouwde partner voor klimaat- en energiesystemen. Onze systemen zijn toepasbaar in alles wat rijdt en vaart. Men kan bij ons terecht voor aanschaf, installatie, onderhoud, reparatie en maatwerk engineering. Zo werken wij met de producten van Eberspächer en Clion-Marine, maar ook producten als Kabola en Victron komen tijdens de werkzaamheden voorbij.  Ter versterking van ons team zoeken wij een gedreven Commercieel technisch medewerker. Functieomschrijving Als technisch medewerker ben je onderdeel van een klein en hecht team waarbij je behalve technische werkzaamheden ook alle andere voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf uitvoert. De focus ligt op het uitbreiden van onze koeling activiteiten, waarvoor je binnen de organisatie het aanspreekpunt zal zijn. De functie behelst tevens: ·         Servicewerkzaamheden in de werkplaats of op locatie bij de klant ·         Het aannemen van reparaties en bestellingen en het verzorgen van de afhandeling daarvan. ·         Het opstellen van een werkplanning voor de werkplaats ·          De advisering aan klanten over de klimaatsystemen en elektrische systemen. ·         Het maken van offertes en het opnemen van installaties Functie-eisen Om deze functie te kunnen vervullen beschik je over de volgende vaardigheden: -          Technische opleiding op minimaal MBO niveau -          Ervaring met het werken met klimaat- en elektrische systemen is een pré -          Ervaring met aircosystemen en een STEK certificering is een pré -          Klantvriendelijk, flexibel en communicatief vaardig -          Commercieel en collegiaal ingesteld -          In het bezit van een rijbewijs -          Positieve instelling en weet van aanpakken. Wat bieden wij jou? Wij bieden een hele veelzijdige functie met veel uitdaging en afwisseling binnen een klein team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden ontwikkeling van het bedrijf en onze medewerkers van belang en bieden daarom eveneens mogelijkheden tot (interne) training.

Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

lees meer

Opleiding gericht op scheeps- en jachbouw!

Wat een mooie ontwikkelingen! ROC Friese Poort start in Emmeloord met een technische opleiding gericht op de scheeps- en jachtbouw.

lees meer
 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief