U bent hier: home > Onze producten > Voer- en vaartuigverwarming

Voer- en vaartuigverwarmingen

Maximaal warmtecomfort het hele jaar door

TCN levert verschillende warmtesystemen voor voer- en vaartuigen van onder meer Eberspächer, Kabola, Webasto en Truma. De compacte Eberspächer standverwarmingen zijn geschikt voor alles wat vaart en rijdt. U hebt keuze uit lucht- en waterverwarmingen. Beiden voorzien in een aangenaam warmtecomfort. De waterverwarming kan eveneens worden aangesloten op de watervoorziening, zodat u onderweg warm water heeft. De dieselverwarmingen van Kabola zijn uitermate geschikt als comfortverwarming voor vaartuigen met een permanente woonfunctie.

Veilig en duurzaam

Naast maximaal wartmecomfort dragen mobiele verwarmingen ook bij aan de veiligheid. U profiteert niet alleen van een heerlijk voorverwarmd voortuig. U kunt ook meteen wegrijden, zonder te krabben. IJs- en condensvorming zijn verleden tijd, alsmede een koude, schadelijke start. Dit is niet alleen beter voor uw motor, maar ook voor het milieu.

Welk type kachel is het meest geschikt voor uw voertuig? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.