U bent hier: home > Actueel > 2010 > 03 > 29 > Techno Center Noord in Sneek

Techno Center Noord in Sneek

Geplaatst op 29 maart 2010

Techno Center Noord; technische specialisten in verwarming en airconditioning voor alles wat rijdt en/of vaart.

 

Techno Center Noord, onderdeel van de Eberca groep, is gevestigd in Sneek op industrieterrein het GES en opende 1 februari 2009 haar deuren.

Pand TCN
Pand TCN voorzijde

Aan de achterzijde van ons pand kunt u met uw schip tot aan onze werkplaats varen.

Achterzijde pand
Pand TCN achterzijde

Techno Center Noord is gespecialiseerd in scheepsverwarming en scheepsairconditioning, reparatie en revisie van startmotoren en dynamo’s en biedt een uitgebreide service op het gebied van hydrauliekslangen, appendages etc. Naast de verkoop en service van Eberspächer verwarmingen en Cruisair airconditioning systemen kan men bij TCN ook terecht voor andere merken, zoals Kabola, Truma en Webasto.

Daarnaast is Techno Center Noord ook gespecialiseerd in mobiele energievoorzieningen.

Naast de pleziervaart richt zij zich ook op de transport- en campersector. Steeds meer bedrijfsvoertuigen worden met een standverwarming uitgerust, zodat bijvoorbeeld vocht- en/of vorstgevoelige artikelen zonder problemen vervoerd kunnen worden. Maar denk ook eens aan de vele voertuigen die tegenwoordig als mobiele werkplaats ingericht worden.

Techno Center Noord beschikt over een uitgebreide servicewerkplaats met testbanken, diagnoseapparatuur, brug en uiteraard servicevoertuigen, zodat ook op locatie inbouwen en servicewerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

“Wij zijn een klein servicegericht technisch bedrijf met korte lijnen en wij willen onze klanten passende oplossingen bieden vanuit technisch oogpunt,” aldus werknemers Othni Rigot en Roelof Kooiman. “Het afleveren van een bepaald artikel is niet moeilijk, maar als er service verleend moet worden of als het technisch net even verder gaat, moeten veel bedrijven en grossiers afhaken.”

Hydrauliek apparatuur
Hydrauliek apparatuur

Als onderdeel van Eberca B.V. in Numansdorp (exclusief importeur van Eberspächer en Cruisair), kan Techno Center Noord ook een directe service verlenen aan Eberca klanten in Noord Nederland (veelal jachtwerven), een van de hoofdredenen van de oprichting van Techno Center Noord.

Servicebus
Servicebus

Daarnaast kunnen potentiële klanten nu lokaal in onze showroom terecht voor het bekijken van onze producten en advies op maat ontvangen, iets wat tot nu toe alleen in Numansdorp mogelijk was.

Balie showroom
Balie showroom

Door de link met Eberca is Techno Center Noord ook in staat werven complete oplossingen te bieden op het gebied van complete “custom build” klimaatsystemen voor grotere jachten.

Contactgegevens

Techno Center Noord

Bellstraat 4c/d
8606 JH Sneek
Tel: 0515-432241
Fax: 0515-433374
info@technocenternoord.nl

Neem contact op

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.