U bent hier: home > Actueel > 2014 > 01 > 09 > Eberca/TCN sponsort Drive4Duniya

Eberca/TCN sponsort Drive4Duniya

Geplaatst op 9 januari 2014

Drive4Duniya

 

Techno Center Noord (TCN) uit Sneek heeft een Eberspächer standverwarming gesponsord en ingebouwd in de Kia Sorento voor team Drive4Duniya. Dit team neemt vanaf 11 januari met een Kia Sorento deel aan de Artic Challange Tour 2014 (www.arctic-challenge.nl) door Scandinavië met als hoofddoel; geld binnenhalen voor de Stichting Dunyia. Stichting Duniya (www.duniya.org) zet zich sinds 1996 in voor kinderen in India En Vietnam en helpt hen een betere toekomst te krijgen door middel van onderwijs voeding en medische hulp.

Tijdens deze tour onder barre temperatuursomstandigheden is het van belang dat motor en interieur altijd voorverwarmd zijn. Een Eberspächer  standverwarming zorgt altijd voor ontdooide condensvrije ramen, een warm interieur en een warme motor al voor de start. Peter en Tim Heijt zullen in een tijdsperiode van 8 dagen tussen de 6000 en 7000 kilometer rijden naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel.

Techno Center Noord BV is gespecialiseerd in stand- en bijverwarmingssystemen en energiesystemen voor alles wat rijdt en vaart. "e;We vinden het mooi dat we op deze manier ook een klein stukje bij kunnen dragen aan de positieve inspanning van een stichting die opleiding en kansen biedt aan kinderen die onder hele andere omstandigheden opgroeien", aldus Othni Rigot.

fsTCN

Fotografie: www.leilamozes.nl

Bron: http://www.sneekernieuwsblad.nl/nieuws/27708/tcn-sponsort-artic-rallyteam/

Contactgegevens

Techno Center Noord

Bellstraat 4c/d
8606 JH Sneek
Tel: 0515-432241
Fax: 0515-433374
info@technocenternoord.nl

Neem contact op

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.