U bent hier: home > Actueel > 2020 > 07 > 09 > Gekoeld transport

Gekoeld transport

Geplaatst op 9 juli 2020

 Flexibele oplossingen voor gekoeld tranpsort. 

Een levensreddend medicijn, een catering voor de bruiloft of een lang internationaal transport naar Spanje. In alle situaties is het een ramp als het product niet in de gewenste of vereiste condities op plaats van bestemming komt.

 

Geen zorgen onze koelcontainers garanderen perfecte thermische isolaties en stabiele temperatuur condities met een laag energieverbruik. Ze zijn eenvoudig in en uit te laden in normale voertuigen en met de app ben je altijd in control. Kortom, je hoeft niet onnodig veel geld te investeren in een compleet geïsoleerd voertuig met ingebouwde koelunit.

MEER INFO

Contactgegevens

Techno Center Noord

Bellstraat 4c/d
8606 JH Sneek
Tel: 0515-432241
Fax: 0515-433374
info@technocenternoord.nl

Neem contact op

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief