U bent hier: home > Actueel > 2023 > 02 > 16 > Techno Center Noord en MG Energy systems

Techno Center Noord en MG Energy systems

Geplaatst op 16 februari 2023

 

Met trots en enthousiasme willen wij u hierbij mededelen dat Techno Center Noord (TCN) per 1 maart 2023 officieel dealer is van MG Energy Systems. Wij zullen zorgdragen voor de verkoop, service en support in de noordelijk gelegen provincies van Nederland.

 

Naast onze jarenlange ervaring in stroomsystemen hebben wij ook specifieke scholing gevolgd van MG Energy Systems waarmee onze kennis van deze producten helemaal up-to-date is. Met de MG systemen zijn wij nu ook in staat om de stijgende vraag naar systeemspanningen boven de 48 Volt in te vullen. Deze systemen zijn volledig compatible met de Victron systemen waar wij al sinds jaar en dag mee samenwerken.

Wat kunnen wij met MG Energy Systems precies leveren?

Maritiem

Energie Storage Systems voor hybride en elektrisch aangedreven schepen, hotel load en dagelijks gebruik. Oplossingen voor kleine schepen tot en met hoogwaardige installaties voor superjachten. Met de optie voor redundante systemen voor de binnenvaart.

Off-grid & Solar

Hoogwaardige batterijen voor off, on- en smart-grid installaties. Normaal gebruikt voor ESS en peakshaving applicaties in combinatie met zonne- en windenergie.

Industrieel

Industriële energie opslag systemen voor een breed scala aan applicaties. Variërend van peakshaving en UPS systemen tot intern transport en mobiele stroomsystemen.

Mobiel

Robuuste en compacte batterij systemen geschikt voor autonome voertuigen, tv-wagens, bedrijfswagens en nog veel meer.

 

Bent u op zoek naar een compleet passend stroomsysteem? Wij adviseren u graag over het stroomsysteem voor uw toepassing!

Kom bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Techno Center Noord
Bellstraat 4 c/d
8606 JH Sneek

+31 (0)515-432241
info@technocenternoord.nl

 

Contactgegevens

Techno Center Noord

Bellstraat 4c/d
8606 JH Sneek
Tel: 0515-432241
Fax: 0515-433374
info@technocenternoord.nl

Neem contact op

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.