U bent hier: home > Actueel > 2020 > 05 > 13 > Nieuwe testbank

Nieuwe testbank

Geplaatst op 13 mei 2020

Al jaren testen, controleren, repareren en leveren we bij TCN starters en dynamo's voor alle soorten voer- en vaartuingen. Sinds enige tijd maken wij gebruik van onze nieuwe Motoplat testbank waarmee wij U nog beter van dienst kunnen zijn. 

 

 

Wij beschikken over een ruime voorraad starters en dynamo's maar natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat wij het juiste type toch niet hebben liggen, in dat geval hebben wij deze normaal gesproken de volgende dag in huis. 

 

 Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.