U bent hier: home > Onze producten > Standairco

Standairco voor vrachtwagens

Eberspächer Cooltronic: de motoronafhankelijke standairco voor vrachtwagens

De parkeerkoelers zijn bedoelt voor gebruik tijdens pauzes en rustperiodes waar er voor een comfortabel klimaat wordt gezorgd, als de motor uit staat. 

Hete zomeravonden in de cabine kunnen zeer onaangenaam zijn. Hoge temperaturen bederven de nachtrust en verminderen de prestaties van de bestuurder gedurende de volgende dag.

De Cooltronic airconditioningsystemen van Eberspächer zorgen voor een aangename temperatuur en verlagen tevens de luchtvochtigheid. Het belangrijkste voordeel van het systeem is, in tegenstelling tot conventionele airconditioningsoplossingen, de motoronafhankelijke werking. Dit bespaart niet alleen brandstof, maar ontziet ook het milieu. De bestuurder kan daardoor, na een ontspannen nacht, de dag vol energie beginnen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het klimaat in de cabine altijd goed is, ook tijdens andere "stilstand"-tijden in het warme seizoen.

Een voertuig moet op de meest onopvallende en milieuvriendelijke manier worden gekoeld. Cooltronic bespaart ook geld.

 • Milieuvriendelijke koeling met uitgeschakelde motor.
  Het is niet langer nodig om de motor van het voertuig 's nachts of tijdens pauzes te laten draaien om de airconditioning te laten werken. De Cooltronic werkt wanneer de motor is uitgeschakeld. Dit ontziet het milieu en de motor.
 • Welzijn, comfort en betere prestaties:
  Dankzij de innovatieve technologie functioneert de Cooltronic perfect wanneer de ramen gesloten zijn. Hitte, vocht, stof, lawaai en vervelende insecten blijven buiten. Dit zorgt voor een goede nachtrust, verbetert de prestaties de volgende dag en vermindert daarmee het risico op ongelukken.
 • Onderhoudsvrij:
  De Cooltronic vereist geen gecompliceerd onderhoud, geen tijdrovende bezoeken aan de serviceafdeling en bijvullen met water is niet nodig. Het enige dat blijft, zijn de normale procedures, ook in de koele maanden (werking alleen mogelijk boven 17 °C), vergelijkbaar met de airconditioningsystemen van personenauto's.
 • Eenvoudige en snelle installatie:
  De Cooltronic is speciaal ontworpen voor een eenvoudige en snelle installatie. De Cooltronic Hatch-systemen worden gebruiksklaar geleverd voor gebruik met CFK-vrije koelmiddelen. Het is niet nodig om verbindingsleidingen te lassen of om koelvloeistof bij te vullen.
 • Intelligente techniek:
  De Cooltronic functioneert met een condensoreenheid die aan de buitenkant van de cabine is gemonteerd. Het is niet nodig om het venster te openen.
 • Krachtige ventilator:
  De krachtige Cooltronic ventilator koelt de cabine snel af tot een aangename temperatuur, ook tijdens korte pauzes - volledig onafhankelijk van de motor.
 • Laag verbruik:
  De Cooltronic verbruikt heel weinig energie, wat de accu van het voertuig ontziet. Een geïntegreerde onderspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat er altijd voldoende elektriciteit is om de motor te starten.

 

 

 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.