U bent hier: home > Actueel > 2021 > 07 > 20 > Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Geplaatst op 20 juli 2021

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. 

In 2008 werd dit bedrijf opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst!

 

 

Techno Center Noord richt zich als groothandel en technische werkplaats op het leveren , repareren en reviseren van stand- en bijverwarmingssystemen , mobiele energiesystemen , startmotoren en dynamo’s .

Waar veel grotere bedrijven stopten met hun technische werkplaats zet TCN afgelopen jaren juist in op reparatie, revisie en technische ondersteuning.

TCN vertegenwoordigd  voor het Noorden een aantal gerenommeerde merken waaronder Eberspächer, Clion Marine, Kabola, Victron energy. 

Onlangs is het pakket startmotoren en dynamo’s nog fors uitgebreid en is geïnvesteerd in een  extra geavanceerde testbank voor het testen van de modernste startmotoren en dynamo’s .

COLLEGA GEZOCHT 

Door groeiende activiteiten en werkzaamheden wordt gezocht naar een nieuwe collega die het team komt versterken , meer informatie omtrent de vacature kun je vinden op de website   https://www.technocenternoord.nl/zakelijk/vacatures/

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.