U bent hier: home > Onze producten > Klimaat en aircovoorzieningen

Klimaat- en aircosystemen

Een comfortabel binnenklimaat voor onderweg

TCN levert diverse klimaat- en aircosystemen voor vervoersmiddelen over water en weg. Voor elke specifieke toepassing bieden wij de meest efficiënte oplossing. Maximaal comfort en minimaal energieverbruik staan hierbij centraal. Daarnaast houden we ook rekening met esthetische eisen en gebruiksgemak. Wij werken het klimaat- of aircosysteem zorgvuldig weg en onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Clion-Marine airconditioning

Speciaal voor de marine sector biedt TCN Clion-Marine scheepsairconditioning. De aircosystemen zijn geschikt voor plezier- en beroepsvaart en offshore toepassingen. De juiste temperatuur betekent bij een aircosysteem niet automatisch voldoende comfort. Uitgangspunt is het creëren van een ideaal woon- en/of werkklimaat. Dit vraagt om de juiste samenstelling van de installatie. Hiervoor bent u bij TCN aan het juiste adres.

Van ontwerp en engineering tot volledige installatie. TCN biedt voor ieder mobiel klimaatvraagstuk een passende oplossing.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons op 0515-432241 of

 
Ontwerp & realisatie Superlatief

Formulieren op deze website zijn beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.